Canetrock 019 2019

Canetrock  021HLYCD

CANETROCK publica el seu primer disc recopilatori. L’àlbum és un recull de 14 dels temes que sonaran en la pròxima edició del festival el 6 de juliol de 2019, més un bonus track de la cançó “Tanca els ulls” de Txarango, que va servir per acomiadar la seva última gira fins ara no inclòs en cap disc de la banda. Seguint la tradició de les últimes edicions, en què el grup ha tancat CANETROCK, ara ens obsequien amb aquest tema inèdit per tancar l'àlbum.

Cançons de Buhos, Els Catarres, Doctor Prats, Els Pets, Ju, Xavi Sarrià, Roba Estesa, La Pegatina, Itaca Band, Elèctrica Dharma, La Casa Azul, Suu, Oques Grasses, ZOO, entre d’altres formen part d’aquest disc.

Els diners que es recaptin es destinaran a la Fundació Esperanzah, dedicada a causes socials com els refugiats o els menors en situació de vulnerabilitat. CANETROCK manté d’aquesta manera el seu compromís amb la plataforma Cultura amb Causa que aplega sis festivals.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.