Halley Supernova no és un servei on-line de gestió de drets ni una fàbrica deshumanitzada que produeix discos. Halley Supernova és un servei que ofereixen persones a persones. Un equip de professionals amb més de quinze anys d’experiència en el sector de la música que ha decidit aplicar el seu coneixement i les seves experiències -tant les bones com les dolentes- als seus clients.

Firmar amb Halley Supernova significa firmar amb una empresa que LLICENCIA discos amb contractes transparents i fàcils d’entendre, que REGISTRA amb escrupolositat totes les obres, que FABRICA discos amb la delicadesa d’un artesà, que DISTRIBUEIX físicament tant a grans superfícies com a punts de venda alternatius, que DISTRIBUEIX digitalment i mou les obres per rendibilitzar-les al màxim, que les RASTREJA i posteriorment RECLAMA a totes les entitats de gestió de drets els diners que acumulen, tant pels concerts com per les aparicions als mitjans de comunicació, i que en fa LIQUIDACIONS trimestrals. També és una empresa que OPTIMITZA la dimensió digital de l’obra dels artistes i que els assessora per a que tots els detalls funcionin a la perfecció.

Halley Supernova forma part d’APECAT (Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans) i de PROMUSICAE (Productores de Música de España), i que, per tant, té accés a serveis, com la distribució digital d’obres a mitjans de comunicació de tot l’estat i el seu posterior rastreig.

Halley Supernova no és el servei més econòmic. És el servei més eficient creat per professionals i per a professionals. Un servei que no és vàlid per a qualsevol proposta musical i que, per tant, no es basa en la quantitat sinó en la qualitat. I també és un primer pas per entrar en contacte amb Halley Records, la discogràfica d’Oques Grasses, Ferran Palau, Aspencat, Lildami o SUU.

Benvinguts, benvingudes al nostre univers...

Contacte

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.