Explosiva 2017

Itaca Band  007HLYCD

Explosiva és una història d’amor i guerra, de passat i futur. És la convulsió de viure, creure’s invencible, crear, començar de nou mil cops, fer-se gran. El darrer treball d’Itaca Band desplega un discurs musical volgudament heterogeni. Hi podem trobar des dels contundents i festius “La vida explosiva” i “A vivirlo”, on es barregen els vents i guitarres més marca de la casa amb sonoritats electròniques, a un intimista “Las leyes”¨ una cançó vestida pràcticament només amb guitarra espanyola, on hi col·labora David Ruíz¨ vocalista de La M.O.D.A. La cançó més reivindicativa del treball és “Los de abajo”. I, tot i que pot semblar una contradicció, és un reggaeton. Volien parlar de l’orgull de la pertinença a la classe treballadora amb la música que actualment més l’identifica. Cal destacar també la recerca de la sonoritat més reggae del grup a temes com “Un nou element” o “Deja que se vayan”¨ on hi col•laboren ni més ni menys, que els valencians La Raíz

A Explosiva, Itaca Band no han tingut por a sortir de la zona de confort per tal d’experimentar amb noves sonoritats. Un pas i una transformació musical que han pogut fer també gràcies a la producció de Genís Trani.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.